Uvod

TENT-EXPO je svjetski renomirana, “interna” godišnja izložba namijenjena sektoru organizacije međunarodnih manifestacija i proizvodnje i upotrebe privremenih konstrukcija. Izložba prikazuje raznovrstan asortiman sustava konstrukcija bez unutarnjih potpornih šipki koji nudi tvrtka HTS tentiQ, zajedno s prikazom najnovijih inovacija na proizvodima tvrtke i najnovijih dodatnih proizvoda. Ova manifestacija također uključuje demonstracije proizvoda i informativne obilaske proizvodnog pogona tvrtke HTS tentiQ.

Uz proizvode tvrtke HTS tentiQ, izložba obuhvaća i druge vodeće dobavljače opreme vezane za industriju organiziranja manifestacija, koji dolaze iz cijelog svijeta kako bi izložili svoje proizvode i usluge. To obuhvaća namještaj, softver za manifestacije / inventar, unutarnje obloge i dobavljače sustava za grijanje, ventilaciju i klimatizaciju (HV/AC), između mnogih drugih.

Prisustvovanje izložbi je besplatno i uključuje prateću hranu i piće tijekom cijele manifestacije. Dodatno, za one koji dolaze iz prekomorskih zemalja, tvrtka HTS tentiQ pruža prateći hotelski smještaj i prijevoz iz zračne luke do izložbe i natrag.

Ova manifestacija je postala velika i danas privlači više od 2.000 posjetitelja tijekom 4-dnevne manifestacije koja se održava tijekom studenog u namjenski izgrađenom izložbenom prostoru u Wächtersbachu, Njemačka.

Čekamo vas u 2020. godini

Heribert Decher, izvršni direktor

GalerijaTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email: tentexpo@hts-tentiq.com