Proizvodi tvrtke HTS tentiQ su dizajnirani, razvijeni i proizvedeni u našem proizvodnom pogonu koji posjeduje ISO 9001:2015 certifikat i nalazi se u Kefenrodu, Njemačka.

Inovacije i tehnologija zauzimaju glavno mjesto u filozofiji tvrtke, uz značajno investiranje u proces proizvodnje, što je osnov za naš kontinuirani uspjeh. Ta politika postojanog investiranja osigurava da kompanija trajno postiže visoke razine kvalitete proizvoda, učinkovitosti i produktivnosti.

Ključne prednosti u dizajnu i proizvodnji

Naša posvećenost kvaliteti se ogleda u proizvodima koje dizajniramo i proizvodimo. Svi proizvodi tvrtke HTS tentiQ se podvrgavaju intenzivnoj analizi stukturnog dizajna, što Vam daje potpuno jamstvo da će naši proizvodi osigurati izuzetan učinak tijekom cijelog njihovog životnog vijeka.

  • Tvrtka posluje koristeći najsuvremeniji proizvodni pogon veličine 64.000 m², posebno dizajniran i izgrađen za proizvodnju velikog obima našeg širokog asortimana sustava privremenih konstrukcija i dodatnih proizvoda.
  • TPogon ima mogućnost i kapacitet za rad 24 sata dnevno, što omogućava proizvodnju 30.000 m² završenih proizvoda privremenih konstrukcija tjedno, osiguravajući zadovoljavanje visoke potražnje za proizvodima i fiksnih rokova isporuke tijekom cijele godine.
  • Obiman odjel tehničkog dizajna i strukturne analize potpuno opremljen najnovijim softverom, uključujući i vodeće aplikacije u ovoj grani industrije kao što su AutoCAD i Strucad. Snažna posvećenost investiranju u nove tehnologije omogućava i dizajn novih proizvoda i prilagođeni dizajn, projekti dobivaju najkvalitetnija, vrijednosno projektirana rješenja koja odgovaraju točnim zahtjevima.
  • Modernizirani pogon sadrži šest namjenski građenih proizvodnih hala, od kojih je svaka potpuno opremljena sustavom stropnih dizalica koji omogućava ujednačen protok proizvoda kroz cijeli proces proizvodnje, od sirovine do završnog proizvoda.
  • Sve primarne komponente okvira (uspravni potporni stubovi, grede, letve i okvir zabata) se proizvode na jednom od pet CNC (kompjuterski numerički kontroliranih) robotiziranih strojeva velike brzine s 5 osi. Ove napredne metode proizvodnje pružaju najviši stupanj točnosti u preciznoj proizvodnji, što za rezultat ima savršeno projektiran završni proizvod.
  • Sve komponente okvira se podvrgavaju strogim postupcima kontrole kvalitete i završne inspekcije. Nakon završne inspekcije, proizvodi se pakiraju, povezuju i pripremaju za otpremu klijentima.
  • Cjelokupan rad tvornice je u potpunosti podržan pouzdanim sustavom infrastrukture koji nam omogućava djelotvornu i učinkovitu proizvodnju naših sustava šatora bez unutarnjih potpornih šipki i dodatne opreme, koji su na vodećem mjestu u svijetu.

Kontaktirajte nas

Videozapisi o našoj proizvodnji s