Zašto mi

HTS tentiQ je globalni brand kojem možete vjerovati. Naša ponuda je inovativna, kvalitetna i globalno isporučiva. Naša tvrtka objedinjuje brigu o kupcima koju nalazimo kod obiteljskih poduzeća, inovacije u projektiranju/dizajnu te napredne proizvodne procese.Ponuda

velika i raznolika ponuda privremenih objekata proizvedenih u našem modernom proizvodnom pogonu u Njemačkoj.U ovom pogonu možemo proizvesti do 60.000 m² novih objekata/komponenti tjedno, što nam omogućuje nuditi kratke rokove za montažu, bez obzira na količinu, odnosno veličinu narudžbe.Alcance Mundial

naši tehničko-prodajni stručnjaci strateški su locirani diljem svijeta kako bi mogli lokalno pružiti svoje znanje i podršku.Brzu dostavu i instalaciju/montažu možemo pružiti gotovo svagdje na zemljinoj kugli.Inovacije

neprekidno koristimo inovacije u kombinaciji s novim tehnologijama, materijalima i procesima, čime jamčimo optimalni dizajn i ponudu.Naši dizajni protežu se od malih, jednostavnih pagoda do velikih, impozantnih, jedinstvenih i prilagodljivih polutrajnih objekata.Naš predani tim CAD / CAM dizajnera/projektanata i strukturnih inženjera stoji vam na raspolaganju za korisnički podesive projekte.Njemačka kvaliteta

sve proizvode dizajnira i proizvodi HTS tentiQ u Njemačkoj.Komponente su izrađene CNC metodom i ručno dorađene. Svi objekti proizvedeni su i certificirani u skladu s europskim i međunarodnim standardima i normama.

Pogledaj video


O Tvrtci HTS tentiQ


Tvrtka HTS tentiQ osnovana je i počela s radom 2001. godine, a osnovao ju je Heinz Röder, inovator u ovoj industriji, koji je u nju ubrizgao gotovo pola stoljeća vlastitog znanja i iskustva.

Danas je HTS HÖCKER jedna od vodećih tvrtki u industriji privremenih objekata, nudeći najveću i najraznovrsniju ponudu privremenih i polutrajnih šatora i privremenih objekata privatnim i javnim klijentima iz cijelog svijeta.

Tvrtka trenutno zapošljava preko 170 obučenih i kvalificiranih ljudi na svom mjestu Kefenrod, od kojih je većina kod HTS tentiQA od ranih dana tvrtke.Među njima se nalazi 60+ globalnih prodajnih stručnjaka koji su strateški locirani diljem svijeta kako bi lokalno mogli pružati podršku, osiguravati dostavu, distribuciju i, ako je potrebno, instalaciju.


Prilagodljiva rješenja

Projektirano prema vašim potrebama

Pogledaj


Povijest

Obiteljsko ime Röder se više od 50 godina povezuje s industrijom proizvodnje šatora, od pionirskih dana Heinricha Rödera 1959. godine i iznajmljivanja šatora s drvenom konstrukcijom do današnjih dana kada postoji proizvodnja visokog kapaciteta i globalna distribucija suvremenih, modularnih sustava privremenih konstrukcija.


1959

Rani počeci poslovanja obitelji Röder vezanog za šatore su započeli iznajmljivanjem šatora s drvenom konstrukcijom i platnenim pokrovom koji su korišteni kao vlastiti inventar kompanije namijenjen iznajmljivanju.

1961

Poslovanje obitelji Röder se širi na distribuciju njihovih šatora, koji se sada nude na prodaju drugim tvrtkama koje iznajmljuju šatore.

1965

Rani asortiman proizvoda tvrtke se razvija uvođenjem čelika koji se koristi kao osnovni materijal za komponente glavnog okvira, umjesto drveta koje je ranije korišteno.

1975

Razvojem i dostupnošću vučenog aluminija, u kombinaciji sa značajnim smanjenjima težine koje je omogućilo korištenje aluminija u usporedbi s čelikom, aluminij se pokazao kao podesniji materijal za upotrebu u izradi modularnih sustava šatora. Dodatna korist koju je imala upotreba vučenog aluminija se ogledala u integriranim kanalima koji su omogućili značajna poboljšanja dizajna upotrebom „keder“ kanala za pričvršćivanje pokrova krova i zidova pomoću keder sustava pričvršćivanja, što je ovaj novi dizajn učinilo zaista modularnim sustavom.

1978

Novi aluminijski okvir s keder sustavom žlijebova, uz stalno rastući asortiman dizajna šatora, ubrzo je postao temelj uspjeha za obiteljsko poduzeće Röder. Kako bi iskoristila stalno rastuću potražnju za proizvodima, obitelj Röder je otvorila novu tvornicu posebno namijenjenu za masovnu proizvodnju različitih sustava šatora. Tvornica se nalazila u gradu Wolferbornu, Büdingen, Njemačka, u kojemu je bila i obiteljska kuća obitelji Röder.

1984

Kontinuirani razvoj proizvoda je omogućio da obiteljsko poduzeće Röder postane glavni tržišni predvodnik, pri čemu je vrhunac programa razvoja doveo do dizajna, proizvodnje i stavljanja na tržište prvog višerazinskog modularnog šatora s 2 kata na svijetu, koji je još uvijek bio potpuno rastavljiv objekt – danas se taj šator koristi za brojne namjene diljem svijeta.

1992

Heinz i Edwin Röder su uvrstili obiteljsko poduzeće, RÖDER AG, na njemačku burzu.

1993

Većina dionica tvrtke RÖDER AG je preuzeta od strane tvrtke Klöckner & Co AG. U to vrijeme obitelj Röder odustaje od svog vlasničkog udjela u tvrtki.

1994

Heinz Röder finalizira predaju poduzeća tvrtki Klöckner & Co AG i napušta RÖDER AG.

2001

Nakon što se sedam godina bavio drugim poslovnim interesima, Heinz Röder pokreće svoju novu tvrtku specijaliziranu za proizvodnju privremenih konstrukcija RÖDER HTS High Tech Structures KG, koja je ponovno smještena u područje Wolferborna, Büdingen, Njemačka.

2002

RÖDER HTS KG otvara prva trgovačka predstavništva u Ujedinjenom Kraljevstvu i Francuskoj.

2003

RÖDER HTS KG otvara trgovačko predstavništvo za regiju Bliskog istoka.

2004

RÖDER HTS KG preuzima poduzeće – konkurenta u ovoj industriji, HÖCKER STRUCTURES, Bad Salzuflen, Njemačka. Strateško preuzimanje poduzeća HÖCKER STRUCTURES je otvorilo nova tržišta i dodalo nove linije proizvoda portfoliju proizvoda koje je tvrtka RÖDER HTS KG nudila u to vrijeme.

2005

RÖDER HTS KG i HÖCKER GmbH se formalno ujedinjuju u jedno trgovačko društvo pod nazivom RÖDER HTS HÖCKER GmbH. Iste godine, proizvodni pogoni tvrtki RÖDER HTS i HÖCKER STRUCTURES se spajaju u jedan novoosposobljeni najsuvremeniji objekt veličine 42.000 m² koji se sastoji od središnjice i proizvodnog pogona u Kefenrodu, Njemačka.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH otvara trgovačko predstavništvo – podružnicu u Singapuru.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH otvara strateška trgovačka predstavništva u Rusiji i Indiji.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH uvodi novi asortiman sustava šatora dizajniranih tako da budu u potpunosti kompatibilni s drugim dizajnima koje isporučuju drugi proizvođači.

2009

Obitelj Röder proslavlja 50 godina rada u industriji proizvodnje šatora na trgovačkom sajmu RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO 2009. godine. Iste godine se na tržište stavlja patentirana hibridna konstrukcija okvira od ugljika / legure metala.

2010

Zvanično stavljanje na tržište patentiranog sustava hibridne konstrukcije okvira od ugljika / legure metala - laganog i vodećeg u svijetu u tehnologiji modularnih šatora bez unutarnjih potpornih šipki.

2011

Obiteljsko poduzeće RÖDER HTS HÖCKER GmbH je globalno zastupljeno u 32 države diljem svijeta. Tvrtka najavljuje pribavljanje 22.000 m² zemljišta koje se nalazi uz trenutni proizvodni pogon veličine 42.000 m² – novo zemljište će osigurati odgovarajući dodatni prostor za buduće proširenje. Završetak prve faze je planiran za listopad 2011. godine, izgradnjom 2.600 m² velikog najsuvremenijeg pogona za proizvodnju PVC pokrova.

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH osnovao je sektor za proizvodnju specijaliziranih, laganih, višenamjenskih vojnih i humanitarnih skloništa za brzi smještaj - koji su projektirani tako da se mogu prilagoditi raznolikim potrebama ovog sektora.

2015

Osnovano je povezano poduzeće HTS Industriebau, specijalizirano na polju dizajna/projektiranja i proizvodnje objekata za brzu montažu s čeličnim okvirima.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH obnavlja svoj vojni sektor, preimenujući svoje proizvode HTS skloništa za brzi smještaj i dodajući nove web stranice za ove proizvode.Dizajn I Proizvodnja

Pročitajte više o našim mogućnostima u dizajnu/projektiranju i proizvodnji te o našim pogonima.

Pročitaj više